Tel.:
China De Steun van lichaamssteunen fabrikant
Hebei osky medical instrument Co.,ltd.

Eerlijke samenwerking voor win-win; OEM & ODM de dienst 

Thuis

Hebei osky medical instrument Co.,ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Hebei osky medical instrument Co.,ltd.

Hebei osky medische instrument Ltd is een geavanceerd technisch bedrijf gespecialiseerd in onderzoek en ontwikkeling, opbrengst en verkoop medisch instrument dat gevestigd in 1985 en gelegen in gouden die sectie als „rijkdomweg“ wordt bekend van Anping-provincie. Het heeft meer dan 20 jaar ontwikkeld en gecultiveerd een groep van uitstekende kwaliteit kenmerkend met leid, onderzoek en ontwikkeling, marketing. Het verkopende netwerk bedekte niet alleen elke binnenlandse stad maar ook alle landen van Aisa en de meeste landen in Noord-Amerika en Europa.

De belangrijkste producten omvatten etc. orthopedisch instrument, Houdingscorrecor, de Cervicale reeks van de stekelimmobilisatie, Taillesteun & steun, Hogere lidmaatreeks, Lagere lidmaatreeks, Medische splinterreeks, Moederschapsriem, de reeks van de steunpilaarleurder, de reeks van de noodsituatiebehandeling.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : Osky

Aantal werknemers : 100~200

Jaarlijkse omzet : 800,000-1,000,000

Opgericht Jaar : 2016

Export pct : 90% - 100%

geschiedenis van het bedrijf

Hebei Osky Medical Instrument Limited Company opgericht in 2005, een professionele producent van sportproducten die zich bezighoudt met OEM & ODM. Als fabrikant en exporteur zijn wij gespecialiseerd in het produceren van allerlei soorten gezondheidsproducten voor vele jaren. Er zijn ongeveer 260 mensen in ons bedrijf, we zouden oprecht graag samenwerken met eerlijke bedrijven. wij bieden OEM en ODM-service alleen als de hoeveelheid groot genoeg is.

De belangrijkste producten bevinden zich in de volgende gebieden: cervicale kragen, kniesteun, houdingcorrector, taille-serie, bovenste lumb-reeks, enkelsteun, zwangerschapsriem, tormaline-reeks, vingerspalk enzovoort.

bedrijfsdiensten

De bedrijfdienst
De uitstekende Sporten verbeteren constant onze producten en de dienstkwaliteit om aan de eis van onze partners te voldoen.

 

Pre-sale de dienst
1.We verstrekken steekproef, en het is onmiddellijk beschikbaar.  U bent welkom om onze productenkwaliteit te controleren.
2. Het welkom om onze fabriek te bezoeken wanneer en geeft uw beste ervaring. 

 

Technische ondersteuning
1. Aangepast wordt beschikbaar. Verzend ons uw steekproeven met detaillering van uw verwachting. wij konden meest gelijkaardige of zelfde producten voor u maken.
2. Het speciale embleem schilderen, instructies de druk en de speciale verpakking zijn aanvaardbaar. 

 

Na de verkoopdienst
1. De klant kon één of andere compensatie vragen toen aanbieding producten met gebrekenbeelden, video. 
2. Wij zullen overwegend levering de een ander flardproducten aan klant wanneer ehy hen immdiately vergen. 
China Hebei osky medical instrument Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 0

Bedrijfteam

Heeft de Medische het Instrumentennaamloze vennootschap van Hebeiosky zijn eigen team, dat een hoog niveau op het gebied van sportengeneeskunde en rehabilitatie heeft bereikt om betere oplossingen voor de verschillende behoeften van de patiënten te verstrekken. Het bedrijf volgt de fijne traditie en de stijl van work.we volgt een bedrijfsfilosofie van de „beste dienst en kwaliteitsborging“ en dringt bij eerst het verlenen van de eersteklas dienst aan onze klanten onder het principe van „klant aan“.

China Hebei osky medical instrument Co.,ltd. Bedrijfsprofiel 0

Hebei osky medical instrument Co.,ltd.
Zaal 2102, Flatblok 21, ZhenYi-Straat de Bedrijfsbouw, Shijiazhuang-stad, Hebei-Provincie, China
Tel.:86-0311-89675151
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit De Steun van lichaamssteunen Leverancier. © 2019 - 2020 bodybracessupport.com. All Rights Reserved.